Rosii umplute cu carne de vita

Printeaza

Rosii umplute cu carne de vita din: rosii, carne de vita, orez, ceapa, marar, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rosii_umplute_cu_carne_de_vita

  • 8 rosii
  • 500 g carne de vita tocata
  • 100 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli roşiile, le tai codiţele, le scoţi miezul şi îl păstrezi. Le laşi cu gura în jos, ca să se scurgă bine. Tai ceapa, apoi torni uleiul într-o tigaie ta încins şi o căleşti, pui orezul şi carnea. Le ţii aproximativ 10 minute, iei de pe foc şi laşi să se răcească.

Toci mărarul şi pătrunjelul şi le adaugi în compoziţie, potriveşti de sare şi piper şi amesteci bine. Umpli roşiile cu amestecul, iar la sfârşit le acoperi cu codiţele. Le pui într-o tavă unsă cu ulei, torni o cană cu apă, miezul păstrat de la roşii şi dai ta cuptor. Laşi aproximativ o oră.

Rosii umplute cu carne de vita

Rosii_umplute_cu_carne_de_vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.