Rosii umplute cu carne de peste

Printeaza

Rosii umplute cu carne de peste din: carne de peste, rosii, orez, ulei, patrunjel, ceapa, iaurt.

Ingrediente:Rosii umplute cu carne de peste

  • 75 g carne de peşte fiartă
  • 3 roşii
  • 1 lingură orez fiert
  • 10 ml ulei
  • pătrunjel verde
  • 1/4 ceapă fiartă
  • 1 lingură iaurt

 

Mod de preparare:

Carnea de peşte tocata se amesteca cu orezul, ceapa fiartă, dată prin sită şi verdeaţa. Se umplu roşiile cu această compoziţie şi se pun în vas, cu uleiul şi miezul de roşii strecurat.

Se lasă să fiarbă încet la cuptor şi să scadă. Se pot servi cu iaurt.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.