Rosii umplute cu branza proaspata de vaci

Printeaza

Rosii umplute cu branza proaspata de vaci din: rosii, branza de vaci, gris, smantana, ou, marar, sare, smantana.

Ingrediente:Rosii umplute cu branza proaspata de vaci

  • 5-6 roşii
  • 500 g brânză de vaci
  • o lingură griş
  • 2 linguri smântână
  • un ou
  • mărar verde
  • sare
  • 100 ml smântână sau iaurt

 

Mod de preparare:

Se spală roşiile, se scobesc de miez şi se aşează cu gura în jos ca să se scurgă. Brânza de vaci se amestecă bine cu gălbenuşul, laptele, grişul, mărarul tocat, sarea şi, la urmă, cu albuşurile bătute spumă.

Se umplu roşiile, se acoperă cu căpăcelul tăiat, se pun la cuptor pentru 15 minute.

Se servesc cu smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.