Rosii umplute cu branza de vaci sau urda

Printeaza

Rosii umplute cu branza de vaci sau urda din: rosii, branza de vaci sau urda, gris, smantana, ou, marar, sare, smantana sau iaurt.

 

Ingrediente:Rosii umplute cu branza de vaci sau urda

  • 5-6 roşii tari, proaspete
  • 500 g brânză de vaci sau urdă
  • o lingură griş
  • 2 linguri smântână
  • un ou
  • mărar verde
  • sare
  • 100 ml smântână sau iaurt

 

Mod de preparare:

Se spală roşiile, se scobesc de miez şi se aşează cu gura în jos ca să se scurgă.

Brânza de vaci se amestecă bine cu gălbenuşul, laptele, grişul, mărarul tocat, sarea şi, la urmă, cu albuşurile bătute spumă.

Cu această compoziţie se umplu roşiile, se acoperă cu căpăcelul tăiat, se pun la cuptor pentru 15 minute.

Se servesc cu smântână sau cu iaurt.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Rosii umplute cu orez basmati

Rosii umplute cu orez basmati

Rosii umplute cu orez basmati din: rosii, ciuperci, orez, ceapa, ulei, patrunjel, sare, oregano si busuioc. Ingredinete: 10 rosii 1 kg ciuperci 1 cescuta cu orez basmati 1 ceapa ulei patrunjel sare oregano busuioc   Mod de preparare: Spala cinci rosii si taie-le deasupra un capacel. Cu ajutorul unei lingurite, indeparteaza pulpa. Rosiile ramase opareste-le, […]

Rosii umplute cu branza si crutoane

Rosii umplute cu branza si crutoane din: rosii, crutoane, cascaval, carnati, sare, busuioc. Ingrediente: 5 roşii mari 1 ceaşca cu crutoane 100 g caşcaval 2 cârnaţi afumaţi sare după gust busuioc   Mod de preparare: Taie partea de sus a roşiilor şi scoate pulpa. Amestecă pulpa de roşii cu crutoanele şi carnaţii tăiaţi bucăţi. Umple […]

Reteta zilei: Rosii umplute cu gouda

Rosii umplute cu gouda din: busuioc, gouda, ceapa, usturoi, sare, piper, ulei de masline, rosii. Ingrediente:  1 legatura busuioc branza gouda rasa 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 lingurita sare 1 lingurita piper ulei de masline 8 roșii     Mod de preparare: Pregatiti ingredientele si preîncălziți cuptorul la 180C. Tăiați roșiile în jumătati […]

 

Roşii umplute cu branză

Rosii umplute cu orez si ceapa

Rosii umplute cu orez si ceapa din: rosii, orez, untdelemn, verdeata, piper, ardei, ceapa, sare, faina. Ingrediente: 12 roşii potrivite pentru umplut 6-7 roşii mari pentru sos un pahar orez un pahar untdelemn 5 legături verdeaţă o linguriţă piper 3 ardei graşi 8 cepe sare o lingură făină   Mod de preparare: Se spală roşiile, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.