Rosii umplute cu branza de vaca si marar

Printeaza

Rosii umplute cu branza de vaca si marar din: roşii proaspete, brânză de vacă, unt, mărar verde, sare.

Rosii umplute cu branza de vaca si marar

Ingrediente:

  • 2 kg roşii proaspete
  • 1 kg brânză de vacă
  • 100 g unt
  • 2 legături mărar verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Roşiilor (uniforme ca mărime) li se taie căpăcelul.

Se scobeşte jumătate din pulpă şi se umplu cu o pastă pregătită din brânză de vacă, unt şi mărar tăiat mărunt.

Se decorează cu frunze de mărar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.