Rosii umplute cu branza de burduf

Printeaza

Rosii umplute cu branza de burduf din: rosii, branza de burduf, ulei, busuioc, piper, usturoi, rosii, ulei, cimbru, sare.

Ingrediente:Rosii_umplute_cu_branza_de_burduf

  • 8 roşii
  • 400 g brânză de burduf
  • ulei
  • busuioc
  • piper
  • 2-3 căţei usturoi

Pentru salată:

  •  4 roşii
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • ceapă

 

Mod de preparare:

Speli, elimini capacul, scobeşti şi cureţi pe interior roşiile. Amesteci brânza cu usturoiul pisat şi umpli roşiile. Stropeşti cu ulei, presari piper şi frunze de busuioc tocate.

Tai bucăţi celelalte roşii şi toci ceapa. Le amesteci cu puţin ulei, cimbru şi sare după gust şi serveşti lângă roşiile umplute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.