Rosii umplute cu carne de miel

Printeaza

O reteta delicioasa de rosii umplute cu carne de miel din: rosii, carne de miel tocata, orez, ulei, ceapa, usturoi, cascaval, patrunjel verde, sare si piper.

IngredienteRosii umplute cu carne de miel

  • 9 rosii
  • 300 g carne de miel tocata
  • 1/2 pahar orez
  • 1/2 ceasca ulei
  • 1 ceapa
  • 3 graunti de usturoi
  • 4 linguri cascaval ras
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de Preparare

Se spala rosiile, li se taie capacele, apoi se golesc cu lingurita. Separat se amesteca uleiul cu sare si piper si se pune cate o lingurita in fiecare rosie. Se pun in tava si se dau la cuptor cca 8 minute. Carnea tocata se amesteca cu ceapa, usturoi si patrunjel si se da la cuptor 30 de minute, amestecand din cand in cand.

Se adauga orezul fiert. Se umplu rosiile si se presara cu cascaval ras. Se mai toarna putin ulei si se rumenesc in cuptor.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.