Rosii umplute cu ardei gras si slanina afumata

Printeaza

Rosii umplute cu ardei gras si slanina afumata din: roşii, rdei gras, slănină afumată, pâine, unt, 2 ouă, usturoi, piper măcinat, sare.

 

Ingrediente:Rosii umplute cu ardei gras si slanina afumata

  • 1 kg roşii
  • 500 g ardei gras
  • 100 g slănină afumată
  • 2 felii pâine
  • 2 linguri unt
  • 2 ouă fierte tari
  • usturoi
  • piper măcinat
  • sare

Mod de preparare:

Se aleg roşii bine coapte, potrivit de mari, se golesc de miez şi se lasă să se scurgă cu gura în jos.

Ardeii se coc şi se curăţă, apoi se taie fâşii subţiri.

Se pun într-o farfurie adâncă şi se amestecă cu miezul de la două felii de pâine înmuiată în apă rece, cu mujdei de usturoi, cu miezul de roşii scăzut pe foc mic cu puţin unt şi cu ouăle tăiate felii subţiri.

Amestecul se sărează şi se piperează după gust. Se taie slănina afumată felii subţiri şi se pune câte o felie în fiecare roşie.

Peste costiţă se pune amestecul, iar când roşiile sunt pline, se pune deasupra lor câte o bucată mică de unt.

Se pun căpăcele de roşii, se aşează roşiile umplute într-o formă unsă cu unt şi se introduc în cuptor.

Se ţin la foc potrivit până se rumenesc şi se servesc după ce s-au răcit.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Rosii umplute cu masline si ton

Rosii umplute cu masline si ton

Rosii umplute cu masline si ton din: ton, rosii, masline, ceapa, telina, mar, maioneza, seminte. Ingrediente: 1 conservă de ton în suc propriu 6 roşii mari 300 g murături asortate 1 ceapă mică 100 g rădăcină de ţelină 12 măsline negre 1 măr maioneză 12 boabe de strugure alb seminţe de floarea-soarelui   Mod de […]

 

Rosii umplute cu orez basmati

Rosii umplute cu orez basmati

Rosii umplute cu orez basmati din: rosii, ciuperci, orez, ceapa, ulei, patrunjel, sare, oregano si busuioc. Ingredinete: 10 rosii 1 kg ciuperci 1 cescuta cu orez basmati 1 ceapa ulei patrunjel sare oregano busuioc   Mod de preparare: Spala cinci rosii si taie-le deasupra un capacel. Cu ajutorul unei lingurite, indeparteaza pulpa. Rosiile ramase opareste-le, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.