Rosii umplute a la mediterraneenne

Printeaza

Rosii umplute a la mediterraneenne 

Ingrediente:Rosii umplute a la mediterraneenne

  • 1 ceapa tocata
  • 1 cana ceapa verde tocata
  • 1 lingurita ulei
  • 1/4cana suc portocala
  • 1 lingurita coaja portocala rasa
  • 1/2 cana orez
  • 400 g supa pui
  • 8 masline taiate
  • 1/3 cana stafide
  • 4 rosii

Mod de preparare:

Se caleste ceapa. Se toarna sucul de portocala. Se fierbe orezul impreuna cu coaja de portocala si supa pana este gata. In ultimele 5 minute se adauga maslinele si stafidele.

Se anesteca orezul cu ceapa. Se taie un capac rosiilor, se scobesc si se umplu cu orezul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.