Rosii la saramura – usor de preparat

Printeaza

Rosii la saramura din: rosii, sare. Roşiile la saramură sunt foarte bune in ciorbe şi tocăniţe cu legume sau cu carne. De asemenea, se pot folosi cu succes la pizza sau sosuri.

Ingrediente:Rosii_la_saramura

  • un kg rosii mici, foarte bine coapte
  • sare

 

 

 

Mod de preparare:

Se spală roşiile şi li se scot doar frunzuliţele. Apoi, se înţeapă cu un ac şi apoi se pun în borcane.

Se fierbe o saramură din 20 g sare grunjoasă pentru fiecare litru de apă, care se toarnă fierbinte peste roşii.

Borcanele se astupă cu capace şi se fierb la bain-marie timp de 30 de minute.

Rosii la saramura

Rosii_la_saramura

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

Rosii cherry in saramura

Rosii cherry in saramura

Rosii cherry in saramura din: roşii cherry, usutori, piper, ienibahar, sare, cimbru. Ingrediente: 2 kg roşii cherry frunze de vişin frunze de dafin 3 căpăţâni usturoi boabe de piper boabe de ienibahar 3 linguri sare grunjoasă 3 l apă cimbru   Mod de preparare: Cureţi roşiile de codiţe, le speli şi le scurgi de apă. Apoi, […]

 

Roşii în saramură condimentată

Roşii în saramură condimentată din: rosii, radacina de telina, radacina de hrean, ardei iute, usturoi, zahar, marar, pikant fix, sare grunjoasa. Ingrediente: 2 kg rosii 1 radacina mare de telina 1 radacina de hrean 1 ardie iute 2 capatani mari de usturoi zahar 1-2 tulpina uscata de marar 1 plic pikant fix dulce acrisor sare […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.