Rosii pane

Printeaza

Rosii pane

Ingrediente:Rosii pane

  • 3-4 roşii (tari şi cărnoase)
  • 2 căţei mari de usturoi
  • 2-3 linguri de făină
  • 2 ouă
  • 1 legătură de mărar
  • 5-6 linguri ulei
  • sare şi piper după gust

 

 

Mod de preparare:

Tai roşiile rondele, le sărezi şi le piperezi. Intre timp, baţi ouăle cu puţină sare şi mărar tocat. Dai roşiile prin ou, făină şi iar ou, apoi le pui la prăjit în ulei. Nu pune prea mult ulei în tigaie.

Dacă scade prea mult, completezi după aceea, altfel roşiile se înmoaie şi se strivesc. Ai grijă să le întorci pe ambele părţi. Când sunt gata, le ser­veşti cu mujdei şi mărar tocat. Sunt un deliciu!

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.