Rosii in crusta de pesmet

Printeaza

Rosii in crusta de pesmet din: roşii, ulei, usturoi, pesmet, verdeaţă, sare.

Rosii in crusta de pesmet

Ingrediente:

  • 500 g roşii
  • 1 ceaşcă ulei
  • usturoi
  • 1 lingură pesmet
  • verdeaţă tocată
  • sare

Mod de preparare:

Roşiile se spală şi se taie rondele groase de 1 cm. Se sărează şi, eventual, se piperează după gust.

Se trec feliile de roşii prin pesmet şi se prăjesc în ulei încins.

Se acoperă cu verdeaţă tocată şi se stropesc cu mujdei de usturoi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.