Rosii cu sunca

Printeaza

O reteta simpla de rosii cu sunca din: rosii, sunca, ceapa, ulei, patrunjel, sare, cimbru si piper.

Ingrediente:Rosii cu sunca

  • 1 kg roşii
  • 200 g şuncă
  • 200 g ccapă
  • 2 ceşti ulei
  • pătrunjel
  • sare
  • cimbru
  • piper

Mod de preparare:

Şunca se fierbe şi se taie în cubuleţe. Acestea se pun la prăjit în ulei bine încins împreună cu ceapa tăiată mărunt.

Se adaugă roşiile, fără pieliţe, tăiate cubuleţe, se sărează, se piperează şi se presară cimbru şi pătrunjel tocat fin. Se lasă la foc mic, până ce sosul scade puţin.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.