Rosii cu dovlecel, sfecla si pesto

Printeaza

Rosii cu dovlecel, sfecla si pesto din: roşii, nuci, usturoi, untdelemn de măsline, busuioc proaspăt, sare, dovlecel, sfeclă.

Ingrediente:Rosii cu dovlecel, sfecla si pesto

  • 2 roşii mari, pentru feliat
  • 1 ceaşcă de nuci, înmuiate în apă
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 treimi de ceaşcă de untdelemn de măsline
  • 1/4 ceaşcă de busuioc proaspăt, mărunţit
  • 1 linguriţă de sare
  • 1/2 ceaşcă de dovlecel, tăiat în felii rotunde
  • 1/4 de sfeclă, mărunţită

Mod de preparare:

Tăiaţi roşiile în felii groase, cam de un centimetru.

Pentru sosul pesto, puneţi nucile, usturoiul, untdelemnul de măsline, busuiocul şi sarea într-un mixer şi amestecaţi-le până se formează un sos grunjos.

Puneţi câte o felie de dovlecel pe fiecare felie de roşie. Luaţi câte o lingură de sos pesto şi puneţi-o peste fiecare felie de dovlecel. Garnisiţi sosul pesto cu sfecla rasă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.