Rosii cu ciuperci

Printeaza

Rosii cu ciuperci din: rosii, ciuperci, ulei de masline, zeama de lamaie, patrunjel, marar, sare si piper.

Rosii_umplute_cu_ciuperci_si_usturoi

 

Ingrediente:

  • 10-12 roşii mijlocii
  • 150-200 g ciuperci
  • 150 ml ulei de măsline
  • 1 lingură cu zeamă de lămâie
  • pătrunjel şi mărar verde tocate
  • sare şi piper după gust

 

Mod de preparare:

Spălaţi roşiile, scoateţi-le o parte de miez folosindu-vă de o linguriţă, daţi-le cu câte puţină sare, apoi aşezaţi-le cu scobitura în jos, pe un şervet foarte curat.

Fierbeţi ciupercile în apă puţină. Din gălbenuşurile de ou şi ulei pregătiţi o maioneză.

Combinaţi apoi ciupercile răcite şi tăiate mărunt cu maioneza, adăugaţi verdeţurile tocate fin, puneţi sare şi piper după gust.

Umpleţi cu compoziţia aceasta ciupercile, puneţi pe platou frunze de salată verde şi pe acestea roşiile umplute. Decoraţi-le frumos cu frunze de pătrunjel.

 

 

Rosii cu ciuperci

Rosii_umplute_cu_ciuperci_si_usturoi

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.