Rosii cu ardei si branza de capra

Printeaza

Rosii cu ardei si branza de capra din: ardei capia rosii, rosii cherry, branza de capra, ulei de masline, busuioc, otet, sare de mare, piper, ierburi de provence.

 

Ingrediente:

  • 6-8 ardei capia rosii
  • 250 g rosii cherry
  • 2 ardie iuti rosii
  • 100 g branza de capra
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri busuioc
  • otet
  • sare de mare
  • piper
  • amestec de ierburi de Provence

 

Mod de preparare:

Se curăţă de cotoare, seminţe şi pieliţele albe atât ardeii capia, cât şi ardeii iuţi. Se taie în sferturi pe lung.

Se spală şi se şterg roşiile cherry şi se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, împreună cu sferturile de ardei.

Se ung legumele cu ulei şi se presară ierburi de Provence. Se coc cca 20 min. în cuptorul preîncălzit la 180 °C.

Se taie rondele brânza de capră şi se coace puţin în cuptorul încins, astfel încât să înceapă să se topeascpă puţin.

Se repartizează legumele calde pe farfurii şi se aşază pe fiecare porţie rondele de brânză.

Se presară sare de mare şi piper proaspăt măci-nat. Se stropeşte cu oţet aromat cu busuioc şi se serveşte preparatul imediat.

Rosii cu ardei si branza de capra

Rosii_cu_ardei_si_branza_de_capra

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.