Rosii cu branza si ciuperci

Printeaza

Rosii cu branza si ciuperci din: rosii, ceapa verde, usturoi, branza dulce, albusuri, patrunjel, ulei de masline, ciuperci.

Ingrediente:Rosii_cu_branza_si_ciuperci

  • 8 rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2-3 catei de usturoi
  • 200 g branza dulce degresata
  • 2 albusuri
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 g ciuperci champignon proaspate sau 1 conserva ciuperci felii in apa cu sare

 

Mod de preparare:

Speli roşiile şi le tai câte un căpăcel la partea de sus.

Cu o linguriţă, îndepărtezi cu grijă miezul pe care îl foloseşti la un alt preparat.

Cureţi ceapa şi usturoiul şi le toci mărunt. Intr-o tigaie cu 1 lingură de ulei încins, înăbuşi ceapa, usturoiul şi ciupercile scurse din conservă sau pe cele proaspete, în prealabil curăţate, spălate şi tocate mărunt.

Când compoziţia a scazut, stingi focul si o lasi sa se raceasca.

Incorporeaza albusurile batute spuma tare, cu un praf de sare, verdeata fin tocata, branza si piper dupa gust.

Umpli rosiile cu acest amestec, le asezi intr-o tavita si le stropesti cu 1 lingua de ulei.

Le coci timp de 20-25 de minute, la foc mediu.

Rosii cu branza si ciuperci

Rosii_cu_branza_si_ciuperci

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Rosii umplute cu masline si ton

Rosii umplute cu masline si ton

Rosii umplute cu masline si ton din: ton, rosii, masline, ceapa, telina, mar, maioneza, seminte. Ingrediente: 1 conservă de ton în suc propriu 6 roşii mari 300 g murături asortate 1 ceapă mică 100 g rădăcină de ţelină 12 măsline negre 1 măr maioneză 12 boabe de strugure alb seminţe de floarea-soarelui   Mod de […]

 

Rosii umplute cu orez basmati

Rosii umplute cu orez basmati

Rosii umplute cu orez basmati din: rosii, ciuperci, orez, ceapa, ulei, patrunjel, sare, oregano si busuioc. Ingredinete: 10 rosii 1 kg ciuperci 1 cescuta cu orez basmati 1 ceapa ulei patrunjel sare oregano busuioc   Mod de preparare: Spala cinci rosii si taie-le deasupra un capacel. Cu ajutorul unei lingurite, indeparteaza pulpa. Rosiile ramase opareste-le, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.