Rosbrat de Moravia

Printeaza

O reteta simpla de rosbrat de moravia din: felii de rosbat, carnati afumati de Moravia, slanina, ceapa, grasime, varza acra, cartofi, faina, sare si piper.

Ingrediente:Rosbrat de Moravia

  • 750 gr felii de rosbrat (carne de vită)
  • 100 gr cărnaţi afumaţi de Moravia
  • 80 gr slănină
  • 1 ceapă
  • 80 gr grăsime
  • 150 gr varză acră
  • 80 gr cartofi
  • 2 linguri de făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbem înăbuşit, varza acră tăiată fideluţă cu slănina tăiată bucăţele, adăugăm cartofii cruzi şi câmaţii şi condimentăm cu sare şi piper. Pe o felie de rosbrat punem această masă, acoperim cu cealaltă felie de rosbrat şi prindem amândouă feliile cu o scobitoare.

Cu ceapa rumenită frigem rosbratul pep ambele feţe. Scoatem rosbratul fript şi zeama o amestecăm cu făina şi o fierbem. Sosul îl strecurăm,în sos punem carnea şi o fierbem repede.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.