Risotto cu sos pesto

Printeaza

Risotto cu sos pesto din: morcovi, orez, sos pesto, frunze de busuioc, sare si piper.

Ingrediente:Risotto_cu_sos_pesto

  • 1 morcovi
  • 100 g orez prefiert
  • 500 g sos peso
  • frunze de busuioc
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Punem orezul la fiert în apă cu sare, împre­ună cu morcovul ras. Fierbem 10-12 minute, după care scurgem surplusul de apă.

Amestecăm orezul cu sosul Pesto. Dacă este nevoie, mai adăugăm sare şi piper.

Punem orezulîn boluri udate în prealabil cu apă rece, pentru a se putea desprinde ulterior.

In momentul servirii, răsturnăm orezul pe farfurii şi ornăm cu frunzeîcle busuioc.

Risotto cu sos pesto

Risotto_cu_sos_pesto

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/risotto-sos-pesto html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.