Rinichi de vitel la gratar

Printeaza

Rinichi de vitel la gratar 

Ingrediente:Rinichi de vitel la gratar

  • 500 g rinichi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • untură
  • unt
  • pă­trunjel tocat

Mod de preparare:

Despicam rinichii în două, fără să des­prindem jumătăţile. Ii lăsăm o oră în apă rece, pe care o schimbăm de cîteva ori. Scoatem rinichii din apă, dăm sare şi pi­per şi stropim bine cu ulei. Ţinem rini­chiul timp de o oră în zeama pe care o lasă.

Cu 10 minute înainte de a servi la masă, punem rinichiul pe grătar, ungandu-1 mereu cu untură topită. Il frigem bine, ca să nu rămînă mijlocul roşu. Cînd este gata, îl aducem repede la masă, punînd deasupra unt şi pătrunjel tocat. Ser­vim cu cartofi pai.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • rinichi de vita
  • rinichi de vita la gratar
  • rinichi la gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.