Ridichi cu sfecla si morcovi la conserva

Printeaza

Ridichi cu sfecla si morcovi la conserva din: amestec de mirodenii pentru murături, sare, morcovi, sfecla, ridichi albe, radacina de telina, usturoi, oţet din cidru de mere, apa.

Ridichi cu sfecla si morcovi la conserva

Ingrediente:

  • 4 linguri de amestec de mirodenii pentru murături
  • 4 linguri de sare
  • 1 ceaşcă de morcovi, mărunţiţi
  • 1 jumătate de ceaşcă de sfeclă, mărunţită
  • 1 ceaşcă de ridichi albe, mărunţite
  • 1 ceaşcă de rădăcină de ţelină, mărunţită
  • 3 căţei de usturoi, feliaţi
  • 2 ceşti de oţet din cidru de mere
  • apa cât să umple borcanul

Mod de preparare:

Puneţi mirodeniile pentru murături şi sarea pe fundul unuî borcan de patru litri. Adăugaţi în borcan legumele şi usturoiul

Turnaţi oţetul de cidru de mere, apoi adăugaţi apă până la umplerea completă a borcanului.

Astupaţi borcanul cu un capşc şi scuturaţi-l, pentru a ames­teca bine mirodeniile şi sarea.

Scuturaţi uşor borcanul în fiecare zi. Murăturile vor fi gata de mâncat în şapte zile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.