Ridichi cu ardei iute in otet

Printeaza

Ridichi cu ardei iute in otet din: ridichi, otet pentru murat, ghimbir, ardei iute, zahar.

Ingrediente:Ridichi cu ardei iute in otet

  • ridichi
  • otet pentru murat
  • ghimbir
  • ardei iute
  • zahar

 

Mod de preparare:

Indepărtează capetele de la 1kg de ridichi şi taie-le în jumătăţi pe cele mari. Ţine ridichile în saramură peste noapte, apoi clăteşte-le şi scurge-le.

Pregăteşte oţetul pentru murat, folosind 150g de zahăr, apoi adaugă 1 bucată a 5cm de ghimbir, curăţat de coajă şi feliat subţire, precum şi 1 ardei iute roşu feliat. Pune ridichile în borcane, apoi toarnă peste ele oţetul fierbinte şi sigilează borcanele.

Murăturile sunt gata de consum după 2 săptămâni sau mai mult, dacă vrei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.