Reteta zilei: Ratatouille

Printeaza

O reteta delicioasa de ratatouille pentru iarna din: ciuperci, vanata, praz, gogosari, condimente, sare si ulei.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Ratatouille

  • picioruse de ciuperci
  • 1 vanata
  • 2 gogosari
  • 1/2 fir de praz
  • 1 morcov
  • 1 lingurita condimente
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Taie cubulete si pregateste rapid un ghiveci gustos. Pune putin ulei la incins si adauga toate legumele. Acopera cu un capac si inabusa-le. La final, adauga si lingurita de condimente.

Ratatouille

Umple borcanele dinainte pregatite si toarna deasupra ulei cat sa le acopere. Capseaza borcanele si sterilizeaza-le la bain-marie, invelite bine in ziare timp de 15 minute.

Ratatouille_1

Ratatouille

Ratatouille

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Foarte bun ghiveciul asta, ca pana la urma este ghiveci …

  2. Da, este ghiveci si este foarte bun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.