Reteta zilei: Ciorba de fasole

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de ciorba de fasole din: fasole uscata, ardei gras, ceapa, telina, miez de dovlecel, bulion si patrunjel.

Ciorba de fasole

Ingrediente:

  • ½ kg fasole uscata
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • ½ telina
  • miez de dovlecel
  • bulion
  • patrunjel

 

 

Mod de preparare:

Se spala fasolea si se pune la fiert. Se curate si se taie legumele.

Ciorba_de_fasole

Prima apa de pe fasole se arunca. Se adauga apoi legumele si se lasa la fiert aproximativ o ora si jumatate.

Ciorba_de_fasole_04

Dupa 1 ora se adauga bulionul. La sfarsit se spala si se taie patrunjelul. Se adauga cand se opreste aragazul.

Ciorba_de_fasole_07

Ciorba de fasole

Ciorba de fasole

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.