Retete pentru weekend #11

Printeaza

Va prezentam o serie de retete pentru weekend astfel incat sa puteti gati simplu si rapid. Delectati-va cu aceste retete pentru weekend si va asteptam sa vizionati mereu retetele noastre pentru weekend!

Retete pentru weekend

Retete pentru weekend:

Snitel_intepat_4

Reteta zilei: Snitel intepat

O reteta delicioasa de snitel intepat din: carne de porc, ciuperci, bacon, salata verde, ou, pesmet si ardei iute. Ingrediente: 500 g carne de porc slaba (piept de pui sau carne de vitel) 200 g ciuperci proaspete cu palarie mare 150 g bacon salata verde 1 ou pesmet asezonat: la 4 linguri de pesmet, adaugi […]

Biban_la_tigaie_cu_broccoli_si_vinegreta_de_lamaie_07

Reteta zilei: Biban la tigaie cu broccoli şi vinegretă de lămâie

O reteta delicioasa de biban la tigaie cu broccoli si vinegreta de lamaie din: fileuri de biban, broccoli, portocala, ulei de masline, capere, ansoa si lamaie. Ingrediente: 2 fileuri, de 140g fiecare un broccoli mic o portocală 6 linguri de ulei de măsline 4 linguri de capere mici 6 anşoa, mărunţite o lămâie   Mod […]

Mancare_de_pui_cu_rosii_si_ciuperci_sub_capac_de_paine_28

Reteta zilei: Mancare de pui cu rosii si ciuperci sub capac de paine

O reteta delicioasa de mancare de pui cu rosii si ciuperci sub capac de paine din: pui, rosii, usturoi, ciuperci, vin alb, pasta de ardei iute, foi de dafin, sare si ulei de masline.   Ingrediente: 1 pui de aproximativ 2 kg 4 rosii 5 catei de usturoi 400-500 g ciuperci (proaspete sau la borcan) […]

Ratatouille_2

Reteta zilei: Ratatouille

O reteta delicioasa de ratatouille pentru iarna din: ciuperci, vanata, praz, gogosari, condimente, sare si ulei. Poate te intereseaza si: Ratatouille cu rosii uscate, dovlecel si vinete Cum se prepara Ratatouille (VIDEO) Ratatouille cu usturoi   Ingrediente: picioruse de ciuperci 1 vanata 2 gogosari 1/2 fir de praz 1 morcov 1 lingurita condimente sare ulei […]

Tarta_cu_cascaval_si_pere

Reteta zilei: Tartă cu caşcaval şi pere

O reteta delicioasa de tarta cu cascaval si pere din: aluat de foietaj, pere, bacon, cascaval, ceapa, vin rosu, ulei si baza pentru mancaruri. Ingrediente: 200 gr aluat de foietaj 400 gr pere 150 gr bacon 100 gr caşcaval 100 gr ceapă 50 ml vin roşu 30 ml ulei 10 gr bază pentru mâncăruri   […]

Tort_cu_rom_si_fructe_4

Reteta zilei: Tort cu rom si fructe

O reteta delicioasa de tort cu rom si fructe din: fulgi de cocos, faina, praf de copt, sare, oua, ulei de floarea soarelui, baton de vanilie, gelatina alba, menta, oua, suc de maracuja, lapte de cocos, rom alb, unt, frisca, pepene verde, pepene galben si fruct de maracuja. Ingrediente: 100 g fulgi de cocos 30 […]

Chec_cu_pere_5

Reteta zilei: Chec cu pere

O reteta delicioasa de chec cu pere din: oua, unt, faina, zahar, cacao, praf de copt, zahar vanilat, coaja rasa de lamaie si pere. Ingrediente: 6 oua 200 g unt 400 g faina 500 g zahar 2 lingurite cacao 1 lingurita praf de copt 1 lingura zahar vanilat 1 lingura coaja rasa de lamaie 4 […]

Pui_cu_ciuperci_in_sos_gorgonzola_05

Reteta zilei: Pui cu ciuperci in sos gorgonzola

O reteta delicioasa de pui cu ciuperci in sos gorgonzola din: piept de pui, ciuperci, gorgonzola, smantana, ceapa, ulei, usturoi, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 400 g piept de pui 500 g ciuperci pleurotus 150 g gorgonzola 150 ml smantana de gatit 1 ceapa 50 ml ulei 1 catel de usturoi 1 legatura patrunjel sare […]

Ficatei_de_pui_caramelizati_cu_ardei_iute_12

Reteta zilei: Ficatei de pui caramelizati cu ardei iute

O reteta delicioasa de ficatei de pui caramelizati cu ardei iute din: ficatei de pui, zahar, ardei iute, piper, sare si frunze de patrunjel. Ingrediente: ficatei de pui zahar ardei iute un strop de piper, eventual si sare cateva frunze de patrunjel/busuioc/ leustean       Mod de preparare: Spalati ficateii de pui in apa […]

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • retete de weekend
  • mancaruri de weekend
  • mancare de weekend

2 comentarii

  1. Adina Nastase

    Sunt cateva retete, de-mi ploua in gura

  2. Am notat, sa vedem ce iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.