Retete vegetariene: Roşii umplute cu salată grecească

Printeaza

Roşii umplute cu salată greceascăSe taie partea de sus de la roşii, ca un căpăcel. Se scoate conţinutul cu o lingură, apoi se amestecă cu castravete şi măsline negre Kalamata tocate, feta fărâmiţată, frunze rupte de mentă şi ceapă verde.

Se adaugă ulei de măsline din belşug şi câteva picături de oţet din vin alb, se asezonează şi se pune în interiorul roşiilor. Se acoperă roşiile cu căpăcelul tăiat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.