Retete vegetariene: Pasta de masline

Printeaza

O reteta delicioasa de pasta de masline din: masline, ceapa, paine, ulei, margarina, suc de lamaie si condimente.

Ingrediente:Pasta de masline

  • 250 g masline mari negre
  • 100 g ceapa
  • 2 felii de paine
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri margarina – unt
  • suc de lamaie
  • condimente dupa gust

 

Mod de preparare:

Inţepaţi măslinele în 3 – 4 locuri şi lăsaţi-le 15-20 minute în apă cal­dă la înmuiat. Scoateţi apoi sâm­burii şi tocaţi-le cât mai mărunt. Pasta de măsline obţinută amestecaţi-o bine cu pâinea înmuiată şi stoarsă.

Treptat, adăugaţi uleiul, ca la maioneză, şi margarina. în tot acest timp amestecaţi ingredientele încontinuu. Adăugaţi ceapa tăiată mărunt, zeama de lămâie şi con­dimentele (sare, piper, boia iute) după gust.

Pasta de masline

Pasta de masline

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.