Retete usoare de inghetata de casa

Printeaza

 

Retete de inghetata:

 

Inghetata_3

Inghetata de kiwi

Inghetata_de_kiwiInghetata de kiwi din: oua, kiwi, zahar, frisca, sirop de ciocolata. Ingrediente: 3 oua 4 kiwi 200 g zahar 200 ml frisca sirop de ciocolata   Mod de preparare: Curăţăm fructele şi le pasăm bine în blender. Batem albuşurile spumă. Adăugăm zahărul şi continuăm să batem până se întăresc din nou. Adăugăm gălbenuşurile, frişca şi…

Read more »

Ingheţată cu iaurt si lămâie verde

Inghetata_cu_iaurt_si_lamaie_verdeIngheţată cu iaurt si lămâie verde din: iaurt, zahar, zahar vanilinat, smantana, lamaie verde, mere, zahar, cuisoare. Ingrediente: 750 g iaurt natural 200 g zahar 1 plic zahar vanilinat 3 linguri smantana 2 lamai verzi pentru decor: 2 lamai 4 mere mari 100 g zahar 2-3 cuisoare   Mod de preparare: Mixezi iaurtul împreună cu…

Read more »

Ingheţată cu afine si ciocolată

Inghetata_cu_afine_si_ciocolataIngheţată cu afine si ciocolată din: afine, zahar, iaurt, ciocolata amaruie, sare, frisca lichida, esenta de vanilie, frunze de menta. Ingrediente: 500 g afine 150 g zahar 150 g iaurt 100 g ciocolata amaruie 1 praf de sare 200 ml frisca lichida 1/2 fiola esenta de vanilie frunze de menta pentru decor   Mod de…

Read more »

Ingheţată cu morcovi si stafide

Inghetata_cu_morcovi_si_stafideIngheţată cu morcovi si stafide din: morcovi, mascarpone, stafide, portocala, ghimbir, nucsoara, lapte condensat, zahar vanilinat, coaja de portocala. Ingrediente: 400 g morcovi tineri 200 g mascarpone 2 linguri stafide sau merisoare confiate 1 portocala 1 varf de cutit ghimbir uscat macinat 1 praf nucoara 100 ml lapte condensat indulcit 1 plic zahar vanilinat 1…

Read more »

Inghetata cu frisca si cappuccino

Inghetata_cu_frisca_si_cappuccinoInghetata cu frisca si cappuccino din: frisca, oua, zahar, cappucino. Ingrediente: 1 l frisca lichida 8 oua 10 linguri zahar 5 plicuri cappucino   Mod de preparare: Baţi albuşurile spumă tare, pe baia de aburi, apoi adaugi treptat zahărul şi continui să baţi până când obţii o spumă cu aspect lucios, în care nu se…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.