Stufat de miel – Retete Culinare

Printeaza

Stufatul de miel este poate cel mai gustos fel de mancare pe care putem sa-l preparam din carnea de miel.

Carnea de miel este o sursă bogată de proteine, fier, zinc și vitaminele B12 și B6. Este, de asemenea, relativ scăzută în grăsimi saturate, având doar șase grame de grăsimi saturate la o porție de 100 de grame.

Carnea de miel poate fi gătită într-o varietate de moduri, inclusiv prăjită, coaptă, stropită sau gătită într-o varietate de sosuri și mirodenii.

De asemenea, este important să rețineți că temperatura de gătire a cărnii de miel este importantă pentru a o face fragedă și suculentă. O temperatură internă a cărnii de miel de 63-66 grade Celsius este considerată sigură.

Există multe variații regionale ale cărnii de miel în funcție de specia de miel și regiunea geografică din care provine. De exemplu, mielul Noua Zeelandă este considerat unul dintre cele mai fine tipuri de carne de miel, în timp ce mielul din Orientul Mijlociu are un gust puternic și este adesea preparat într-o varietate de mirodenii și sosuri.

 

Stufat de miel – Retete Culinare:

Stufat_de_miel_16

Reteta zilei: Stufat de miel

Stufat_de_miel_19

Stufatul de miel este poate cel mai gustos fel de mancare pe care putem sa-l preparam din carnea de miel. Cu multa ceapa, tarhon si usturoi verde, stufatul va incanta…

Read more »

 

 

 

 

Stufat de miel cu ceapa verde

 

Stufat de miel cu ceapa verde din: carne de miel, ceapa verde, usturoi verde, untura, faina, ulei, otet, bulion, sare, piper. Ingrediente: 750 g carne de miel 40 fire de…

Read more »

 

Stufat de miel cu cimbru si boia

 

Stufat de miel cu cimbru si boia din: carne de miel, ceapa verde, usturoi verde, ardei rosu, marar, ulei, vin, sare, piper, cimbru, boia dulce si rosii in bulion. Ingrediente:…

Read more »

 

Stufat de miel cu hasmatuchi

Stufat_de_miel_cu_hasmatuchi

Stufat de miel cu hasmatuchi din: carne de miel, ceapa verde, usturoi verde, bulion, otet balsamic, hasmatuchi, piper si sare. Ingrediente: 2 kg carne de miel 10 legaturi de ceapa…

Read more »

 

 

 

 

Stufat de miel cu vin

Vegetable stew with curried almond sauce

Stufat de miel cu vin din: carne de miel, ceapa verde, usturoi verde, ulei, faina, vin, bulion, sare si piper. Ingrediente: 800 g carne de miel 40 fire ceapă verde 20 fire usturoi…

Read more »

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.