Reteta caltabosi afumati din: carne de porc, ficat, ceapa, sare, piper, ienibahar, cuisoare, condimente. Ingrediente: 2 kg carne de porc de la ceafă şi de la guşă 500 g ficat 200-300 g ceapă sare piper măcinat ienibahar cuişoare condimente Mod de preparare: Carnea şi ficatul, tăiate bucăţi, şe dau prin maşina de tocat. Ceapa […]
Muschiulet de porc in foitaj
Muschiulet de porc in foitaj din: muschiulet de porc, ficatei de pui, ceapa, usturoi, unt, vin, sare, piper, aluat foitaj, ou. Ingrediente: 1 muşchiuleţ de porc 400-500 g fîcăţei de pui 2 cepe 2-3 căţei de usturoi 100 g unt 100 ml vin alb sare piper o foaie aluat foitaj 1 ou pentru uns […]
Friptura impanata la cuptor
Friptura impanata la cuptor din: carne de porc, usturoi, morcovi, gutuie, vin rosu, ulei de masline, mustar, condimente. Ingrediente: 1 kg carne de porc 1 căpăţână de usturoi 3 morcovi 1 gutuie vin rosu sec sau demisec ulei de măsline mustar amestec de condimente pentru friptură (bola dulce sau lute, cimbru, oregano, busuioc, rozmarin) […]
Piftie de porc cu ciuperci
Piftie de porc cu ciuperci din: picioare de porc, ciuperci, usturoi, morcovi, oua, sare, gelatina. Ingrediente: 1 1/2 kg picioare de porc 500 g ciuperci 1 căpăţână mare de usturoi 2 morcovi 2 ouă sare 2-3 foi de gelatină Mod de preparare: Cureţi picioarele de porc, le opăreşti, le speli şi le pui la […]
Muschiulet de porc cu garnitura de legume
Muschiulet de porc cu garnitura de legume din: caise, ghimbir, muschi de porc, piper, sare, ulei de masline, bame, ceapa, oregano, porumb, otet de mere, zahar, busuioc, sare. Ingrediente: Pentru prepararea carnii de porc: 1/4 cană de caise din compot 1 lingură de ghimbir proaspăt, ras 450 g de muşchi file de porc, fără grăsime […]