Retete Simple si Gustoase pentru Craciun

Printeaza

Retete Simple si Gustoase pentru Craciun:

Retete Simple si Gustoase pentru Craciun

Retete pentru Craciun:

Friptura_de_vita_la_gratar_cu_porumb_copt_06

Reteta zilei: Friptura de vita la gratar cu porumb copt

Friptura de vita la gratar cu porumb copt din: piper roz, seminte de fenicul, usturoi, sare, rozmarin, cimbru, piper, ulei de masline, vita, porumb copt. Poate te intereseaza si: Tocana de vita cu costita si carnati Frigarui de vita cu ardei si rosii Rosii umplute cu carne de vita la cuptor Ingrediente:  1 lingura boabe […]

Aripioare_de_pui_la_gratar_in_sos_iute_05

Reteta zilei: Aripioare de pui la gratar in sos iute

Aripioare de pui la gratar in sos iute din: aripioare de pui, sare, piper, ulei, unt, usturoi, sos iute, pudra de ceapa, praf de chili, zahar. Poate te intereseaza si: Aripioare de pui la gratar cu sos iute Aripioare de pui cu lamaie si cimbru Aripioare de pui cu glazura de sos de soia Ingrediente […]

Crochete_de_peste_17

Reteta zilei: Crochete de peste

Crochete de peste din: fileuri de cod, oua, unt, faina, vin alb, apa, ulei, sare, piper si pesmet. Ingrediente: 400 g fileuri de cod 2 oua 50 g unt 2 linguri de faina 50 ml vin alb 200 ml de apa ulei sare piper pesmet   Mod de preparare: Fileurile de cod se spala si […]

Coaste_de_porc_la_gratar_cu_sos_iute_10

Reteta zilei: Coaste de porc la gratar cu sos iute

Coaste de porc la gratar cu sos iute din: sare, praf de chili, zahar brun, boia de ardei, praf de usturoi, praf de mustar, piper, coaste de porc, ketchup, apa, melasa, otet, sos worcestershire. Poate te intereseaza si Coaste de porc la gratar cu sos barbeque Ingrediente pentru coastele de porc: 1 lingura sare 2 […]

Rulada fagarasana

Reteta zilei: Rulada de porc

Rulada de porc din: cimbru, rozmarin, usturoi, patrunjel, coaja de lamaie, cotlet de porc, ulei de masline, unt, ceapa, smochine, struguri, sare, piper, unt, faina, nuca de cocos, vin alb, supa de pui, suc de lamaie, rucola.   Ingrediente pentru rulada: 1 lingura de cimbru, tocat 1 lingura de rozmarin, tocat 6 catei de usturoi, […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.