Carnati de porc cu cimbru din: carne de porc, usturoi, cimbru, coriandru, sare, piper, boia. Ingrediente: intestine subţiri de porc carne grasă de porc usturoi pisat piper boia cimbru coriandru sare Mod de preparare: Mai întâi, intestinul subţire al porcului tăiat se curăţă, se răzuieşte cu dosul cuţitului şi se spală bine în mai multe […]
Reteta zilei: Salata de porumb cu carne de vita
Salata de porumb cu carne de vita din: porumb, avocado, ardei iute, ulei de masline, vita, sare, piper. Poate te intereseaza si: Salata chinezeasca cu vita si ananas Salata calda de vita Ingrediente: 2 stiuleti de porumb 1 avocado, cuburi 1 ardei iute, fara semințe și tocat fin ulei de măsline 1 linguriță 1 […]
Reteta zilei: Prajiturele cu nuci si curmale
Prajiturele cu nuci si curmale din: unt, zahar, oua, vanilie, faina, bicarbonat sar, nuci, curmale. Ingrediente: 1 ceasca de unt, la temperatura camerei 1 1/2 cani de zahar 3 oua vanilie 1 linguriță 3 cani faina 1 linguriță de bicarbonat sare 1 linguriță 2 cesti de nuci pecan 1 1/2 căni curmale, tocate Mod de […]
Costiţe de porc cu sos tabasco şi porumb
O reteta delicioasa de costite de porc cu sos tabasco si porumb aromat cu ierburi din: costite de porc, sos tabasco, ulei de masline, vin rosu, rozmarin, porumb dulce, unt sarat, ierburi aromatice si piper. Ingrediente: pentru costite: 16 costiţe de porc 1 lingură sos tabasco 2 linguri ulei de măsline extravirgin 1 crenguţă de […]
Purcel in manta de miere
Se prepară umplutura: se amestecă 1 rinichi de porc tăiat cuburi, cu 50 g pesmet, 10 g piper verde, 100 g pătrunjel verde tocat. Se desface o bucată de 3 kg muşchi de porc şi se unge cu această umplutură, se rulează şi se leagă. Se coace 45 min. la cuptorul încins la 220 °C, […]