Retete de Revelion: Supă de viţel

Printeaza

O reteta de supa de vitel cu fasole verde din: fasole verde, carne de vitel, morcovi, ceapa, ardei gras, rosii, boia dulce, ulei, patrunjel, frunze de telina si iaurt.

Ingrediente:Retete_De_Revelion_Supa_de_Vitel

  • 1 kg fasole verde
  • 500 g carne de viţel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 3 roşii
  • ½ linguriţă boia dulce
  • 2 linguri ulei
  • ½ legătură pătrunjel şi frunze de ţelină
  • 100 g iaurt

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea de viţel, o tăiaţi în cubuleţe şi o puneţi la fiert la foc mic, în 2 ½ litri apă, îndepărtând spuma care se formează la începutul fierberii.

Când carnea a fiert, curăţaţi şi spălaţi legumele. Tăiaţi în cubuleţe morcovii, ceapa, ardeiul şi roşiile, iar fasolea în bastonaşe.

Înăbuşiţi ceapa, ardeiul şi morcovii, în ulei şi puţină apă, apoi adăugaţi roşiile şi boiaua.

După 5 minute, puneţi în oală toate legumele şi continuaţi fierberea pentru alte 10 minute.

La sfârşit, adăugaţi sare, stingeţi focul şi presăraţi verdeaţa fin tocată. Serviţi supa cu iaurt.

Supă de viţel cu fasole verde

Retete_De_Revelion_Supa_de_Vitel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.