Retete de Revelion: Steak de porc

Printeaza

O reteta de steak de porc umplut din: ceapa, capsuni, file de pastrav afumat, otet balsamic, ulei de masline si steak de porc.

Ingrediente:Retete_de_Revelion_Steak_de_porc

  • 4 cepe
  • 20 căpşuni
  • 200 g file de păs­trăv afumat
  • 4 linguri oţet balsamic
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 4buc. steak de porc

 

Mod de preparare:

Tăiaţi ceapa şi căpşunele rondele, iar peştele, bucăţi. Amestecaţi totul cu oţet şi ulei şi lăsaţi cca. 1 oră la marinat.

Crestaţi câte un buzunăraş în carnea de porc.

Umpleţi buzunăraşele cu amestecul cu ceapă şi peşte, fixaţi cu scobitori şi frigeţi carnea pe grătar.

Apoi, acoperiţi-o cu un capac şi lăsaţi-o încă 10-12 minute pe grătar.

Steak de porc umplut

Retete_de_Revelion_Steak_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.