Retete de post: Vinete umplute

Printeaza

O reteta de post de vinete umplute din: vinete, soia granule, pasta de rosii, ceapa, pesmet, ulei, cimbru, sare, piper boabe, piper macinat si otet.

Ingrediente:Vinete umplute

  • 5 vinete
  • 500 g soia granule
  • 1 cutie pastă de roşii
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu pesmet
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper boabe şi piper măcinat
  • oţet

 

Mod de preparare:

Taie vinetele în două, pe lungime. Scobeşte-le şi pune sare deasupra. Lasă-le la scurs. între timp, pune la fiert, 20 de minute, granulele de soia cu sare, piper boabe şi o linguriţă de oţet.

Scurge şi amestecă soia cu ceapa şi miezul de vinete tocate mărunt şi înăbuşite, pesmetul şi cimbrul. Pune-o apoi în jumătăţile de vinete.

Aşază-le într-o tavă cu ulei şi apă şi dă la cuptor, la foc potrivit. După vreun sfert de oră, adaugă pasta de roşii.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.