Retete de post: Tocană de vinete cu dovlecei si mazăre
PrinteazaTocană de vinete cu dovlecei si mazăre din: vinete, dovlecei, mazare, ceapa, faina, usturoi, sos de tomate, oregano, patrunjel, piper, sare si ulei.
- 500 g vinete
- 500 g dovlecei sau ardei
- 150 g mazare
- 1 ceapa
- 2 linguri faina
- 2 catei de usturoi
- 4 linguri sos de tomate
- condimente: oregano, patrunjel, piper, sare
- ulei
Mod de preparare:
Calesti ceapa taiata marunt in cateva linguri de ulei. Adaugi vinetele si dovleceii (ardeii) taiati marunt, apoi mazarea. pui 1/2 cana de apa peste compozitie si lasi sa fiarba la foc mic.
Cand legumele sunt complet fierte, adaugi faina amestecata separat cu putin apa, turnata incet, apoi pui sosul de rosiisi usturoiul pisat. Condimentezi dupa gust.
Tocană de vinete cu dovlecei si mazăre
Pofta buna!
A iesit bune tocanita asta