Retete de post: Tocană de vinete cu dovlecei si mazăre

Printeaza

Tocană de vinete cu dovlecei si mazăre din: vinete, dovlecei, mazare, ceapa, faina, usturoi, sos de tomate, oregano, patrunjel, piper, sare si ulei.

Ingrediente:

  • 500 g vinete
  • 500 g dovlecei sau ardei
  • 150 g mazare
  • 1 ceapa
  • 2 linguri faina
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri sos de tomate
  • condimente: oregano, patrunjel, piper, sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Calesti ceapa taiata marunt in cateva linguri de ulei. Adaugi vinetele si dovleceii (ardeii) taiati marunt, apoi mazarea. pui 1/2 cana de apa peste compozitie si lasi sa fiarba la foc mic.

Cand legumele sunt complet fierte, adaugi faina amestecata separat cu putin apa, turnata incet, apoi pui sosul de rosiisi usturoiul pisat. Condimentezi dupa gust.

Tocană de vinete cu dovlecei si mazăre

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Andreea Mioara

    A iesit bune tocanita asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.