Tocană de legume cu orez pentru iarnă din: ulei, ceapa, ardei capia, morcovi, telina, radacina de patrunjel, bulion, orez, foi de dafin, patrunjel verde. Ingrediente: 800 ml ulei 1,5 kg ceapă 2 kg ardei capia 1 kg morcovi 2 ţeline 3 rădăcini de pătrunjel 1 l bulion sau 2 kg roşii 700 g orez foi […]
Tocană de vinete cu dovlecei si mazăre din: vinete, dovlecei, mazare, ceapa, faina, usturoi, sos de tomate, oregano, patrunjel, piper, sare si ulei. Ingrediente: 500 g vinete 500 g dovlecei sau ardei 150 g mazare 1 ceapa 2 linguri faina 2 catei de usturoi 4 linguri sos de tomate condimente: oregano, patrunjel, piper, sare ulei […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.