Retete de post: Supa de conopida

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de supa de conopida din: conopida, cartofi, ulei, apa, faina, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Supa de conopida

  • 1 conopida mare
  • 4 cartofi
  • 3 linguri de ulei
  • 1,5 l apa
  • 3 linguri faina
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dupa ce conopida a fost spalata, sunt indepartate cotoarele groase. Se pune la fiert impreuna cu cartofii, timp de 25 de minute.

Se paseaza zarzavaturile si se adauga sarea si piperul. Faina se pune in uleiul incins si se amesteca pana cand faina capata o culoare galbuie.

Apoi se adauga treptat, cate 2-3 polonice cu supa; se rastoarna in oala mare cu supa.

Dupa ce s-au amestecat bine, mai este lasata cateva minute pe foc, apoi se adauga patrunjelul.

Supa de conopida

Supa de conopida

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.