Retete de post: Spaghete cu sos de usturoi

Printeaza

O reteta delicioasa de spaghete cu sos de usturoi din: spaghete, usturoi, ulei de masline, mustar, lamaie, piper, dovlecei, ciuperci si suc de rosii.

Ingrediente:Spaghete cu sos de usturoi

  • 500 g spaghete
  • 4 capatani de usturoi
  • 4 linguri ulei masline
  • mustar
  • 1 lamaie
  • piper negru
  • 2 dovlecei
  • 300 g ciuperci
  • suc de rosii

 

Mod de preparare:

Se curata usturoiul, se toaca marunt si se pune in hartie de aluminiu in cuptor ca sa se inmoaie.

Dupa ce s-a inmuiat, se pune impreuna cu mustarul, pieperul, zeama de lamaie in mixer, pentru a obtine un piure.

Ciupercile si dovleceii sunt caliti in ulei incins. Se adauga rosile si se lasa la fiert timp de 25 min.

Spaghetele se fierb in apa cu sare si ulei. Se scurg, se amesteca cu sosul si se servesc calde.

Spaghete cu sos de usturoi

Spaghete cu sos de usturoi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bune spghetele cu usturoi, sunt si simple de facut

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.