Retete de post: Spaghete cu sos de usturoi
PrinteazaO reteta delicioasa de spaghete cu sos de usturoi din: spaghete, usturoi, ulei de masline, mustar, lamaie, piper, dovlecei, ciuperci si suc de rosii.
- 500 g spaghete
- 4 capatani de usturoi
- 4 linguri ulei masline
- mustar
- 1 lamaie
- piper negru
- 2 dovlecei
- 300 g ciuperci
- suc de rosii
Mod de preparare:
Se curata usturoiul, se toaca marunt si se pune in hartie de aluminiu in cuptor ca sa se inmoaie.
Dupa ce s-a inmuiat, se pune impreuna cu mustarul, pieperul, zeama de lamaie in mixer, pentru a obtine un piure.
Ciupercile si dovleceii sunt caliti in ulei incins. Se adauga rosile si se lasa la fiert timp de 25 min.
Spaghetele se fierb in apa cu sare si ulei. Se scurg, se amesteca cu sosul si se servesc calde.
Spaghete cu sos de usturoi
Pofta buna!
Foarte bune spghetele cu usturoi, sunt si simple de facut