Retete de post: Pate vegetal de naut cu chimen

Printeaza

O reteta delicioasa de pate vegetal de naut cu chimen din: naut, seminte de chimen, patrunjel, curry, ulei de masline, nuci, sare si piper.

Ingrediente:Pate vegetal de naut cu chimen

  • 250 g naut fiert
  • 1 lingurita cu seminte de chimen
  • 1 lingurita cu patrunjel tocat fin
  • 1/3 lingurita de curry
  • 100 ml ulei de masline
  • 4 nuci
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Punem năutul fiert în robot, adăugăm se­minţele de chimen, pătrunjelul tocat fin, curry şi miezul curăţat al celor patru nuci. Acţionăm robotul şi turnăm treptat uleiul de măsline.

Putem adăuga mai mult sau mai puţin ulei, în funcţie de cât de dens dorim să fie pateul. La sfârşit, punem sare şi piper după gust.

Mutăm pateul obţinut într-un bol şi îl pu­drăm cu puţin curry. Il ţinem în frigider o oră, apoi îl servim alături de pâine prăjită.

Pate vegetal de naut cu chimen

Pate vegetal de naut cu chimen

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.