Retete de post: Paste cu ciuperci si verdeata

Printeaza

O reteta de paste cu ciuperci si verdeata din: paste fara ou, ciuperci, busuioc, patrunjel, menta, usturoi, ulei de rapita, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Paste cu ciuperci si verdeata

  • 500 gr paste fara ou
  • 250 gr ciuperci proaspete
  • 1 legatura de busuioc
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de menta
  • 2 catei de usturoi
  • 150 ml ulei de rapita
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Fa un sos din usturoi, frunzele de busuioc, patrunjel si menta, cu ajutorul unui blender. Toarna apoi uleiul de rapita si amesteca. Adauga sare si piper dupa gust. Pune pastele la fiert intr-o oala cu apa, urmand instructiunile de pe pachet. Cand sunt gata, scurge-le bine.

Incinge uleiul de rapita intr-o tigaie si pune la prajit ciupercile cateva minute, pana cand capata culoare. Pune pastele peste ciuperci si adauga sosul, apoi amesteca. Se servesc calde. Le poti garnisi cu verdeata proaspata.

Paste cu ciuperci si verdeata

Paste cu ciuperci si verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.