Retete de post: Mancarica de fasole cu porumb
PrinteazaO reteta de mancarica de fasole cu porumb din: ulei de masline, usturoi, ceapa rosie, ardei verde, fasole, boabe de porumb, chimen, mustar, sare si piper.
- 30 ml ulei de maline
- 4 catei de usturoi
- o ceapa rosie mica, tocata
- 1 ardei verde, tocat
- 450 grame fasole
- 450 grame boabe de porumb
- chimen
- mustar uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o cratita pune la incins uleiul. Adauga usturoiul si ceapa si caleste pana se inmoaie. Adauga apoi ardeiul si lasa pe foc pana devine fraged. Asezoneaza cu chimen, mustar, sare si piper.
Adauga apoi boabele de fasole si de porumb. Adauga si putina apa si lasa pe foc pana sa in clocot. Da apoi focul mai mic si mai lasa pe foc mancarica pe foc timp de 30 – 40 de minute.
Mancarica de fasole cu porumb se serveste fierbinte, ca atare.
Mancarica de fasole cu porumb
Pofta buna!