Retete de post: Mancarica de fasole cu porumb

Printeaza

O reteta de mancarica de fasole cu porumb din: ulei de masline, usturoi, ceapa rosie, ardei verde, fasole, boabe de porumb, chimen, mustar, sare si piper.

Ingrediente:Mancarica de fasole cu porumb

  • 30 ml ulei de maline
  • 4 catei de usturoi
  • o ceapa rosie mica, tocata
  • 1 ardei verde, tocat
  • 450 grame fasole
  • 450 grame boabe de porumb
  • chimen
  • mustar uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o cratita pune la incins uleiul. Adauga usturoiul si ceapa si caleste pana se inmoaie. Adauga apoi ardeiul si lasa pe foc pana devine fraged. Asezoneaza cu chimen, mustar, sare si piper.

Adauga apoi boabele de fasole si de porumb. Adauga si putina apa si lasa pe foc pana sa in clocot. Da apoi focul mai mic si mai lasa pe foc mancarica pe foc timp de 30 – 40 de minute.

Mancarica de fasole cu porumb se serveste fierbinte, ca atare.

Mancarica de fasole cu porumb

Mancarica de fasole cu porumb

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.