Retete de post: Linte cu telină si usturoi
PrinteazaO reteta delicioasa de linte cu telina si usturoi din: linte, telina, usturoi, patrunjel verde, ulei, vin alb, sare si piper.
- 600 g linte
- 300 g telina
- 5 catei de usturoi
- 1 legatura patrunjel verde
- 2 linguri ulei
- 100 ml vin alb
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi felina şi tăiaţi-o în cubulete. Căliţi-o în ulei, săraţi şi piperaţi şi când începe să se înmoaie, adăugaţi usturoiul curăţat şi pisat.
După 5 minute, adăugaţi lintea, vinul, o cănită de apă şi lăsaţi să fiarbă la foc potrivit, până când sosul începe să se îngroaşe.
Presăraţi pătrunjel tăiat mărunt înainte de servire.
Linte cu telină si usturoi
Pofta buna!