Retete de post: Bruschete cu ciuperci si nucsoara

Printeaza

O reteta foarte simpla si delicioasa de bruschete cu ciuperci si nucsoara din: ciuperci, apa, unt, ulei de masline, nucsoara, lamaie, verdeata si 1 bagheta.

Ingrediente:Bruschete cu ciuperci si nucsoara

  • 700 g ciuperci proaspete
  • 50 ml apă
  • 50 g unt
  • 50 g ulei de măsline
  • 1 usturoi mare
  • 3 g nucşoară
  • 1 lămâie mică
  • 100 g verdeaţă
  • 1 ba­ghetă (400 g)

 

Mod de preparare:

Bagheta se feliază şi se prăjeşte. Ciu­percile se curăţă, se spală şi se taie lamele. Ver­deaţa se curăţă, se spală bine şi se toacă mă­runt.

Lămâia se spală şi se stoarce. Usturoiul se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Ciupercile tăiate lamele se pun într-o tigaie împreună cu untul, uleiul, usturoiul şi nucşoara. Se ţin pe foc 5 minute, timp în care se amestecă încontinuu.

Se adaugă apa şi se mai lasă pe foc încă 5 minu­te până aceasta s-a evaporat. La final se ames­tecă bine, se adaugă sucul de lămâie

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.