Retete de post: Ardei umpluti cu tofu

Printeaza

O reteta de ardei umpluti cu tofu din: ardei, tofu, morcov, ciuperci, sos de soia, ulei de susan, piper, malai si ulei de masline.

Ingrediente:Ardei umpluti cu tofu

  • 6 ardei
  • 400 grame tofu
  • 1 morcov
  • 3 ciuperci, tocate
  • 10 ml sos de soia
  • 10 ml ulei de susan
  • piper
  • 30 grame malai
  • 20 ml ulei de masline

 

Mod de preparare:

Intr-un bol amesteca tofu cu morcov, sos de soia, ulei de susan, ciuperci, malai si piper. Amesteca toate ingredientele bine, pana obtii o pasta omogena. Umple apoi fiecare ardei cu acesta compozitie.

Aseaza ardeii intr-o tava. Da tava la cuptor, timp de 30 – 40 de minute. Ardeii de post umpluti cu tofu se servesc ca atare. Ii poti servi cu diverse garnituri.

Ardei umpluti cu tofu

Ardei umpluti cu tofu

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.