Retete de post: Ardei umpluti cu tofu
PrinteazaO reteta de ardei umpluti cu tofu din: ardei, tofu, morcov, ciuperci, sos de soia, ulei de susan, piper, malai si ulei de masline.
- 6 ardei
- 400 grame tofu
- 1 morcov
- 3 ciuperci, tocate
- 10 ml sos de soia
- 10 ml ulei de susan
- piper
- 30 grame malai
- 20 ml ulei de masline
Mod de preparare:
Intr-un bol amesteca tofu cu morcov, sos de soia, ulei de susan, ciuperci, malai si piper. Amesteca toate ingredientele bine, pana obtii o pasta omogena. Umple apoi fiecare ardei cu acesta compozitie.
Aseaza ardeii intr-o tava. Da tava la cuptor, timp de 30 – 40 de minute. Ardeii de post umpluti cu tofu se servesc ca atare. Ii poti servi cu diverse garnituri.
Ardei umpluti cu tofu
Pofta buna!