Retete de post: Anghinare cu sos de verdeata si masline

Printeaza

O reteta de anghinare cu sos de verdeata si masline din: anghinare, masline, lamaie, ulei de masline, rosie, menta si patrunjel.

Ingrediente:Anghinare cu sos de verdeata si masline

  • 4 anghinare
  • 20 masline, taiate
  • 2 ½ lamaie
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 rosie, taiata
  • ½ legatura de menta, taiata
  • ½ legatura de patrunjel, taiata

 

Mod de preparare:

Taie o lamaie in doua si pune-o intr-o oala cu apa la fiert. Cand incepe sa fiarba, pune in oala capatana de anghinare si las-o sa fiarba cam 40 de minute. Este gata atunci cand partea de jos a devenit suficient de moale incat sa poata fi patrunsa cu o furculita.

Amesteca intr-un castron sucul de lamaie de la 1 ½ lamaie, uleiul de masline, maslinele, rosiile si ierburile. Apoi adauga sare si piper dupa gust. Se mananca partea din interior (inima de anghinare) si sosul.

Anghinare cu sos de verdeata si masline

Anghinare cu sos de verdeata si masline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.