Biban de mare la tava din: fenel, sos pesto, unt, bibani de mare, ulei, rosii, masline, busuioc. Ingrediente: 2 bulbi de fenel, feliaţi 1 -2 linguriţe cu sos pesto verde 75 g unt, moale 4 bibani de mare, evisceraţi ulei de măsline 150-200 g roşii cherry, cu codiţe 75-100 g măsline negre fără sâmburi frunze […]
Salata de paste cu ardei copti si ton
Salata de paste cu ardei copti si ton din: vin,n masline, usturoi, ulei de masline, paste, ton, nuca, ardei, patrunjel, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 200 ml iaurt cu 4% grăsime 2 linguri cu vin alb sec 150 g măsline negre fără sâmburi 2 căţei de usturoi 1 lingură cu ulei de măsline 300 g paste […]
Salata de cartofi cu macrou afumat
Salata de cartofi cu macrou afumat din: cartofi, broccoli, otet de cidru, boabe de mustar, ulei de masline, sfecla, macrou afumat. Ingrediente: 300 g cartofi albi (sau cartofi noi), tăiaţi în felii 150 g broccoli rupt în bucheţele 2 linguri cu oţet de cidru sau oţet de vin 1-2 linguri cu boabe de muştar 4-6 […]
Fish finger
Fish finger din: sos tartar, salata verde, fish fingers, castravete murat. Ingrediente: 1 tortilla 1-2 linguri cu sos tartar salată verde 3-4 fish fingers 1 castravete murat Mod de preparare: Incălzeşte tortilla în cuptorul cu microunde, apoi presară deasupra 1-2 linguri cu sos tartar. Aranjează câteva frunze de salată verde, apoi adaugă 3-4 bucăţi […]