4 Retete cu Peste pentru Meniul de Florii

Printeaza

Retete cu Peste pentru Meniul de Florii:

Biban de mare la tava

Biban de mare la tava

Biban de mare la tava din: fenel, sos pesto, unt, bibani de mare, ulei, rosii, masline, busuioc. Ingrediente: 2 bulbi de fenel, feliaţi 1 -2 linguriţe cu sos pesto verde 75 g unt, moale 4 bibani de mare, evisceraţi ulei de măsline 150-200 g roşii cherry, cu codiţe 75-100 g măsline negre fără sâmburi frunze […]

Salata de paste cu ardei copti si ton

Salata de paste cu ardei copti si ton din: vin,n masline, usturoi, ulei de masline, paste, ton, nuca, ardei, patrunjel, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 200 ml iaurt cu 4% grăsime 2 linguri cu vin alb sec 150 g măsline negre fără sâmburi 2 căţei de usturoi 1 lingură cu ulei de măsline 300 g paste […]

Salata de cartofi cu macrou afumat

Salata de cartofi cu macrou afumat

Salata de cartofi cu macrou afumat din: cartofi, broccoli, otet de cidru, boabe de mustar, ulei de masline, sfecla, macrou afumat. Ingrediente: 300 g cartofi albi (sau cartofi noi), tăiaţi în felii 150 g broccoli rupt în bucheţele 2 linguri cu oţet de cidru sau oţet de vin 1-2 linguri cu boabe de muştar 4-6 […]

Fish finger

Fish finger

Fish finger din: sos tartar, salata verde, fish fingers, castravete murat. Ingrediente: 1 tortilla 1-2 linguri cu sos tartar salată verde 3-4 fish fingers 1 castravete murat   Mod de preparare: Incălzeşte tortilla în cuptorul cu microunde, apoi presară deasupra 1-2 linguri cu sos tartar. Aranjează câteva frunze de salată verde, apoi adaugă 3-4 bucăţi […]

 

Pofta buna!

 

 

 


Restaurantedelux.ro va recomanda si:

Reteta zilei: Peste cu sos de capere

Peste cu sos de capere din: peste alb, pesmet, suc de lamaie, capere, unt, ulei, marar, sare, piper. Ingrediente: 3 fileuri de peste alb 1/2 cană pesmet 4 linguri suc de lamaie 1 lingură capere 1 1/2 linguri unt 2 1/2 linguri ulei mărar tocat, pentru garnitură sare piper Mod de preparare: Presărați ușor peștele […]

Reteta zilei: Peste pe pat de mei

Peste pe pat de mei din: apa, mei, peste, ghimbir, sos de soia, condimente. Ingrediente: 2½ cani de apa 1/2 ceasca mei 300gr file de peste alb 1 linguriță ghimbir proaspăt tocat ¼ linguriță sos de soia condimente pentru peste, dupa gust       Mod de preparare: Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.