Retete pentru masa de Pasti: Miel cu praf de curry

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de miel cu praf de curry din: carne tocata de miel, pudra de curry, sos picant de rosii si spanac. Ingredientul cheie din acest meniu, inspirat din bucătăria indiană, este sosul picant de roşii.

Ingrediente:Retete_pentru_Pasti_Miel_cu_praf_de_curry

  • carne tocata de miel
  • pudra de curry
  • sos picant de rosii
  • spanac

 

 

 

Mod de preparare:

Toarnă ulei într-o tigaie mare.

Rumeneşte jumătate de kilogram de carne tocată de miel asezonată cu cinci linguriţe de pudră de curry şi puţină sare.

Toarnă peste carne 1/2 cană cu apă, 400 g de sos picant de roşii şi 200 g de spanac.

Lasă totul la fiert cinci minute, fără să acoperi recipientul cu un capac.

Presară, după gust, sare şi piper negru proaspăt măcinat. Serveşte cu orez şi lipie.

Miel cu praf de curry

Retete_pentru_Pasti_Miel_cu_praf_de_curry

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.