Retete pentru masa de Pasti: Rulada de miel cu oua

Printeaza

Rulada de miel cu oua din: pulpa de miel, organe de miel, oua de prepelita, morcov, ardei gras si oua de gaina.

Ingrediente:Retete_pentru_masa_de_Pasti_Rulada_de_miel_cu_oua

  • pulpa de miel o bucata de circa 1,2 kg
  • organe de miel (inima, rinichi, ficat, splina) cate o bucata
  • oua de prepelita 15 bucati
  • morcov 150 g
  • ardei gras 150 g
  • oua de gaina 5 bucati

 

Mod de preparare:

Se dezosează pulpa de miel şi se întinde cât mai subţire. Pe ea se aşează o omletă preaparată in prealabil din ouă de găină, ardeiul gras tăiat fn fâşii subţiri şi morcovul.

Organele de miel, perte şi tocate, de asemenea, in prealabil, se adaugă şi ele peste.

Se rulează pulpa, se pune in folie de aluminiu şi se dă la cuptorul cu aburi la 150 de grade, aproximativ o oră.

Rulada de miel cu oua

Retete_pentru_masa_de_Pasti_Rulada_de_miel_cu_oua

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.