Retete pentru masa de Pasti: Pulpa de miel cu usturoi si scortisoara

Printeaza

Pulpa de miel cu usturoi si scortisoara din: ulei de masline, vin, pulpa de miel, usturoi verde, lamaie, scortisoara, patrunjel, sare, cimbru, piper negru, cuisoare.

Ingrediente:Pulpa_de_miel_cu_usturoi_si_scortisoara

  • 100 ml ulei de masline
  • 200 ml vin
  • 1 bucata pulpa de miel
  • 5 bucati usturoi verde
  • 1 lamaie
  • 1 varf de scortisoara
  • 2 legaturi patrunjel
  • sare
  • cimbru
  • piper negru
  • cuisoare

 

Mod de preparare:

Se amesteca intr-un blender 5 fire de usturoi verde, zeama de la o lamaie, ¼ lingurita de scortisoara macinata, un praf de cuisoare, 2 legaturi de marar verde, sare, cimbru, piper. Crestam usor pulpa de miel si o impanam cu pasta rezultata.

Asezam carnea intr-o tava, o stropim cu ulei si o introducem la cuptor la o temperatura de 180 grade C timp de 45 minute.  Aproape de final, adaugam in tava vinul alb si o ceasca cu apa. Acoperim cu staniol si continuam frigerea inca 10 minute. Servim friptura cu salata verde.

Pulpa de miel cu usturoi si scortisoara

Pulpa_de_miel_cu_usturoi_si_scortisoara

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.